0620933274 ingrid@viaingrid.nl

Opdrachtgevers over Via Ingrid

De samenwerking met Ingrid is tot stand gekomen doordat ze zich had gepromoot via Linkedin en ging starten met haar nieuwe bedrijf. Hierdoor hebben wij als Hüppe B.V. gereageerd omdat wij te klein zijn om de sociale media zelf te doen. We zijn dus nu ruim een jaar bezig met alle tevredenheid.

Ingrid is erg attent en wijst ons erop als het niet op tijd af is. Ook denkt ze mee over de planning en stuurt ze regelmatig een mail of belt om te evalueren of alles correct is, en overlegt wat er in de nieuwsbrieven moet komen.

Jaarlijks stellen we een jaarplan op dat we beiden weten waar we aan toe zijn. Ook zijn er nieuwe plannen uitgekomen zoals het uitzoeken van bepaalde klantengroepen waar wij als onderneming niet aan toekomen en waarbij we Ingrid voor ondersteuning hebben gevraagd.

Kortom wij zijn erg tevreden en gaan heerlijk verder met de samenwerking.

Mark van Leuken

HÜPPE B.V.

Ingrid en ik hebben al een lange geschiedenis en ik wist daarom al bij voorbaat waarmee Ingrid mij goed van dienst kon zijn. Aan die verwachting is dan ook volledig voldaan.

Ze helpt me bij diverse inhoudelijke taxatiewerkzaamheden (voorbereiden offertes, taxatierapporten), maar ook bij andere zaken zoals het inplannen van afspraken, archivering van dossiers en zelfs social media e.d. Ze neemt daarbij veelvuldig zelf het initiatief en wil het daarbij ook nog eens erg goed doen.

Al met al daarom een aanvulling voor mijn organisatie. De samenwerking zet ik in de toekomst graag voort!

Joost Gijsbers

Stima Valuation & Advisory

Ingrid heeft ons kantoor geholpen met de ondersteuning van de binnendienst in een periode dat we wat extra handjes nodig hadden. Van het maken van brochures tot het te woord staan van klanten en afspraken inplannen. Mede door haar ervaring hierin heeft ze ons hier perfect in ondersteund!

We hebben met Ingrid goede afspraken kunnen maken die ze nakomt en is daarbij ook zeer flexibel en secuur. Daarbij is ze een echte aanpakker die doet wat ze beloofd.

Bedankt Ingrid en je weet dat we je weer gaan bellen zodra het nodig is. 

Chris van Oijen

Geerts Van Oijen Makelaardij