Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid Geerts-Hoefnagel, getrouwd met Paul en trotse moeder van 3 kinderen. Als ik niet aan het werk ben, geniet ik graag van het buitenleven met mijn gezin, familie en vrienden. Ook ben ik regelmatig te vinden in de tuin of de natuur. Maar als typische Brabantse ben ik ook liefhebber van feesten en gezelligheid en daar hoort een lekker hapje en drankje bij!

Ingrid Geerts lachend achter haar laptop

Na mijn opleiding Facilitaire Dienstverlening en het behalen van mijn horecadiploma’s heb ik de opleiding Accountmanagement bij Schoevers gevolgd. Hierna werkte ik jarenlang met veel plezier op de binnendienst in de woning- & bedrijfsmakelaardij, om daarna aan de slag te gaan bij een landelijk gastouderbureau. Hier was ik traffic manager op de afdeling marketing. Ondertussen ben ik mijzelf blijven scholen, ook op het gebied van Event Management. Sinds 2021 ben ik zelfstandig ondernemer.

Ingrid op een kruk voluit lachend.

Regelen en organiseren, dat doe ik het liefst.

Hiermee vorm ik een mooie toegevoegde waarde voor andere ondernemers. Daarom laat ik mijn kennis, werkervaring, behulpzaamheid en organisatietalent nu samenkomen in mijn werk en ben ik freelance inzetbaar als Managementassistant, PA en VA.

Jij blij? Ik blij

Ik bezorg jou als enthousiaste ondernemer of manager graag een glimlach op je gezicht. Door jou (en je team) op flexibele basis te ondersteunen en te ontzorgen bij de dagelijkse werkzaamheden. Ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf en jouw onderneming haalt, daar word ik nou blij van. Jij en ik weten dat ondernemen leuk is, dus laten we er samen een feestje van maken!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we elkaar snel een keer ontmoeten!